Terug naar Contact

Artiance Alkmaar

Artiance,

Canadaplein 3,
1811KE, Alkmaar.


Openbaar vervoer:

Artiance bevindt zich op 10 min. loopafstand van het station. Uit het station gaat u rechtsaf de Stationsweg in. Aan het einde van de weg links het Scharlo op. Loop rechtdoor langs de stadsrotonde, de brug over en de Gasthuisstraat in. Bij de Grote Kerk ziet u Artiance links aan het Canadaplein.


Auto en parkeren:

Vanuit het zuiden (Amsterdam, Haarlem e.d.) Neem bij Alkmaar de westelijke ringweg (N9). Kies bij de kruising met de N510 de Bergerweg richting Centrum. Neem bij de 2e rotonde (Bergerhout) de 3e afslag (Geestersingel). Ga bij de verkeerslichten rechtdoor (onder het grote gebouw door). Neem over de brug de 1e afslag links. Rechts kunt u parkeren op het tweede parkeerveld voor 3 euro per dag. (navigatie: stel in op postcode 1823 CJ). Zie verder lopen hieronder.

Vanuit het noorden (Den Helder, Afsluitdijk enz.) Neem bij Alkmaar de ringweg West (richting Bergen). Na enkele kruisingen met stoplichten komt u over een brug. Voeg meteen rechts uit richting “Viaanse Molen”. Bij T-splitsing voor het water rechtsaf, volg deze weg tot over het spoor. Ga bij de 2e kruising met verkeerslichten na dat spoor linksaf (onder het grote gebouw door). Neem over de brug de 1e afslag links. Rechts kunt u parkeren op het tweede parkeerveld voor 3 euro per dag. (navigatie: stel in op postcode 1823 CJ).  Zie verder lopen hieronder.

Verder lopen (5 minuten) Loop daarna de weg terug onder het grote gebouw door,  ga linksaf en steek over t.o. de straat met richtingsbord “parkeergarage de Vest”. U komt vanzelf op het Canadaplein, met aan de rechterhand in de hoek Artiance. (De Grote Kerk is een prima baken om op te koersen)

Parkeergarage De Vest bevindt zich direct onder het Canadaplein waar Artiance aan ligt. U kunt die ook gebruiken (overal zijn aanduidingen) houd er dan wel rekening mee dat de parkeerkosten voor één dag 12 euro kunnen bedragen.